Over Henne

Henne Haagsman

Groen Geregeld is het bureau van Henne Haagsman. Ze werd vaak in werk- en privésituaties ‘de regelaar’ genoemd. Met haar achtergrond (biologie) en zorgen voor de natuur wil ze zich vooral inzetten voor een groene en duurzame wereld. Zo is de naam Groen Geregeld een goede typering voor haar drijfveer en vaardigheden. Haar kwaliteiten zijn vooral het structureren, coördineren, organiseren, communiceren en netwerken. Ze heeft een hands-on mentaliteit en wil graag resultaat zien.

Naast projectbegeleiding kan ze ook haar ervaring met fondsenwerving inzetten. Neem contact op als je expertise zoekt in de uitvoering. Zij zorgt dat inhoud, vorm en organisatie samenkomt, zodat ze jouw plan kan realiseren. Van een groene wereld worden we toch allemaal blij!

Illustratie: Hjalmar Haagsman, Het Complete plaatje

Over het logo van Groen Geregeld 

oog logo los

De twee ovalen suggereren de zorg voor groen, de aarde, de omgeving. Het geeft aan dat zaken met elkaar verbonden zijn, de cirkel van het leven, het gemeenschappelijke, de verbinding. Het symboliseert ook overzicht, structureren en oog voor detail.

De pauwenveren staan symbool voor vernieuwing en oplettendheid; de ogen overzien een grote omgeving. Voor de Kelten vertegenwoordigde de pauw zuiverheid, kennis, gezag en schoonheid. Voor mij geeft deze symboliek ook weer waar we voor staan in deze tijd van klimaatcrisis. Het overzien van de gevolgen en de kunst om vernieuwende wegen in te gaan die de schoonheid van de natuur in volle rijkdom erkennen en het behouden daarvan.