Over Henne

Henne Haagsman

Groen Geregeld is het bureau van Henne Haagsman. Ik werd vaak in werk- en privésituaties ‘de regelaar’ genoemd. Met mijn achtergrond (studie biologie, biochemie) en zorgen voor de natuur wil ik me vooral inzetten voor een groene en duurzame wereld. Zo is de naam Groen Geregeld ontstaan. Ik ben op mijn best als ik kan structureren, coördineren, organiseren, communiceren en vorm kan geven in een betrokken team. Ik heb een hands-on mentaliteit breng enthousiasme in jouw project. Ik wil graag zorgen dat er een mooi gezamenlijk resultaat tot stand komt.
Van een groene wereld worden we toch allemaal blij!

Illustratie: Hjalmar Haagsman, Het Complete plaatje

Over het logo van Groen Geregeld 

oog logo los

De twee ovalen suggereren de zorg voor groen, de aarde, de omgeving. Het geeft aan dat zaken met elkaar verbonden zijn, de cirkel van het leven, het gemeenschappelijke, de verbinding. Het symboliseert ook overzicht, structureren en oog voor detail.

De pauwenveren staan symbool voor vernieuwing en oplettendheid; de ogen overzien een grote omgeving. Voor de Kelten vertegenwoordigde de pauw zuiverheid, kennis, gezag en schoonheid. Voor mij geeft deze symboliek ook weer waar we voor staan in deze tijd van klimaatcrisis. Het overzien van de gevolgen en de kunst om vernieuwende wegen in te gaan die de schoonheid van de natuur in volle rijkdom erkennen en het behouden daarvan.